Postbus 10.000, 2620 Hemiksem info@hvk-aem.be +32 3 887 82 42

Asia Bibi is vanochtend vrijgesproken!

Na negen jaar cel is de Pakistaanse christen Asia Bibi woensdagochtend vrijgesproken van blasfemie! In verband met de vrijlating hebben de autoriteiten zware veiligheidsmaatregelen getroffen.

Asia werd in 2009 gearresteerd op beschuldiging van blasfemie. Ze zou de profeet Mohammed hebben beledigd. Asia heeft altijd ontkend. In 2010 werd Asia Bibi ter dood veroordeeld, wat internationaal tot grote verontwaardiging leidde. Begin oktober kwam Asia Bibi’s rechtszaak voor het hoger gerechtshof, waarna de rechters een beslissing namen. Toen ze besloten deze nog niet mee te delen, zonk al onze moed terug in de schoenen.
Maar God zij dank, vandaag is ze vrijgesproken!

Een reactie van één van onze medewerkers:
“Tranen van vreugde”

We zijn God dankbaar dat Asia na zoveel jaren van onzekerheid en angst eindelijk met haar gezin herenigd kan worden! Dit is echt een gebedsverhoring; vele christenen in België en andere landen hebben jarenlang voor Asia en haar gezin gebeden. Als u daar één van bent: hartelijk dank!

GEBED BLIJFT NODIG!

We roepen u op om te blijven bidden voor Asia: om bescherming voor haarzelf, haar man en kinderen en dat ze op een veilige plek terechtkomen waar ze hun leven weer kunnen oppakken. Bid ook voor andere christenen in Pakistan; de situatie is momenteel dreigend.

Foto: Asia Bibi’s echtgenoot en hun dochter

Afbeeldingsresultaat voor asia bibi

 

Volg ons en deel:

Geef een reactie