Postbus 10.000, 2620 Hemiksem info@hvk-aem.be +32 3 887 82 42

Project SUNDAY SCHOOL IN A BOX – China

Vandaag is het in China verboden voor kinderen om betrokken te zijn bij eender welke activiteiten van de kerk. Kinderen uit christelijke gezinnen worden in China niet alleen buitengesloten. Ze worden ook op school geïndoctrineerd met het communistische idee dat christenen “slecht” zijn en God niet bestaat. Daarnaast worden ook vele christelijke ouders opgepakt en gearresteerd.


“Een jaar geleden werd mijn man, Su, opgepakt en moest hij de gevangenis in. Ineens stond ik er alleen voor met vijf kinderen.”


Een moeder uit China

Als Hulp aan de Verdrukte Kerk willen we hierop reageren met de campagne ‘Sunday School in a Box’ (SSB). In het komende jaar zullen we meer dan 5000 ‘legale’ zondagschool pakketten uitleveren doorheen China. De materialen in dit pakket is speciaal ontworpen om ouders in staat te stellen om hun kinderen de lengte, de breedte, de hoogte en de diepte van het christelijk geloof mee te geven.

Elke SSB bereikt een aantal van ongeveer 5 kinderen en kost €50,00/box.
Het komt dus neer op een € 10,00/ kind.
Elke box bestaat uit: de legale kinderbijbels, een compacte videospeler en een uitgebreid leerplan van digitale bronnen voor ouders en kinderen.

Waarom specifiek dit project?

We geloven dat het huis de plaats is waar de strijd om het christelijk geloof wordt gewonnen of verloren in elk land in elke generatie. Als Chinese christelijke ouders geen uitgebreide, nuttige hulpmiddelen krijgen om hun kinderen in het geloof groot te brengen, zullen die kinderen in de komende jaren de eerste lijn van vervolging tegen de kerk worden.

Dit kunnen we niet zonder uw hulp. We willen u daarom vragen om met ons dit project te steunen en samen naast onze Chinese broers of zussen te staan. Helpt u mee?

STEUN
Volg ons en deel:

Geef een reactie