Postbus 10.000, 2620 Hemiksem info@hvk-aem.be +32 3 887 82 42

Gevangene nummer 1

vertelt het verbazingwekkende en inspirerende verhaal van  Richard en Sabina Wurmbrand, die jarenlang leden in communistische gevangenissen in Roemenië. Ze nemen je mee in de donkerste gevangeniscel, waar je ziet hoe het licht van Christus  blijft schijnen in de harten van degenen die zich volledig aan Hem hebben toevertrouwd.

‘Gevangene nummer 1’ is vanaf de tweede helft van september verkrijgbaar in de christelijke boekhandel en bij HVK. U kunt alvast voorbestellen via de link hier onder. U ontvangt het boek dan direct na verschijnen thuis.
(Verzendkosten zijn €1,95 per bestelling)

341 pagina’s | Prijs: 19,95 | Uitgeverij De Banier

Reacties van mensen

Wat zeggen de mensen over dit boek?

 • “Hoewel ik mijn eigen ervaringen met gevangenschap heb, is dit niet te vergelijken met het lijden om Christus dat de Wurmbrands verdroegen. Dat wij in dit boek de moed mogen vinden om net zo heroïsch te leven als… Lees meer

  Gracia Burnham – New Tribes Mission, auteur van In the Presence of My Enemies

 • “Het voorbeeld van onze geliefde broeder Wurmbrand raakte ons diep!”

  Loren Cunningham – Oprichter van Youth With A Mission (YWAM)

 • “Toen ik Richard en Sabina’s verhaal las, besefte ik dat God in Zijn verlossingswerk niet als doel heeft om ons leven over rozen te laten gaan, maar om ons meer op Jezus te laten lijken.”

  Joni Eareckson Tada – Oprichter van Joni and Friends

 • “Richard en Sabina’s boodschap heeft in mijn eigen hart veel losgemaakt. In de beginjaren van Operatie Mobilisatie namen we veel boeken van hun mee en baden we of deze door God rijk mochten worden gebruikt.”

  George Verwer – oprichter van Operatie Mobilisatie

 • “Hoewel wij Richard en Sabina Wurmbrand nooit persoonlijk hebben ontmoet, heeft hun levensverhaal ons leven totaal veranderd.”

  Alida Thijs – Bestuurslid Hulp aan de Verdrukte Kerk

 • Dit boek toont ons diepgaand hoe Gods kracht in zwakheid aan het licht komt.

  Piet Vergunst – Algemeen secretaris Gereformeerde Bond