Postbus 10.000, 2620 Hemiksem info@hvk-aem.be +32 3 887 82 42

SOMALIË: Gods licht wordt verspreid onder de Somalische bevolking.

Paul, een Somalische christen broeder,  maakt video’s over zijn geloof en zet ze op YouTube.
Een andere Somalische man kwam onlangs tot geloof nadat Jezus verscheen in zijn droom. Weer een andere Somaliër droomde dat Jezus tegen hem zei dat hij de Bijbel moest lezen en sindsdien heeft Christus aangenomen als zijn verlosser. Dit zijn maar een enkele voorbeelden van vele gebedsverhoringen, bevestigd door verschillende christelijke zendingsorganisaties in Somalië, waar we als Hulp aan de Verdrukte Kerk mee samenwerken.

Pastor Andrew, één van de leiders van deze wereldwijde zendingsorganisaties, nam honderden boodschappen op om uit te zenden via zowel korte golf radio’s als online. Als hij niet bezig is met het onderwijs geven aan Somaliërs in Canada, gebruikt hij Facebook en WhatsApp om te communiceren met Somaliërs over de hele wereld.

In Andrew’s nieuwsbrief van april 2018 zeg hij: “De missie van SCM is om elke Somaliër, waar ook ter wereld, te bereiken met het Evangelie van Jezus Christus.”

Bid mee voor de Somalische bevolking, dat God dit prachtig werk mag steunen en kracht mag geven om deze missie te volbrengen.

Bronnen: Somali Christian Ministries, The Voice of the Martyrs Canada

Volg ons en deel:

Geef een reactie